baby horoscoop boogschutter

Horoscoop Boogschutter-baby 21 november – 20 december

Horoscoop Boogschutter-baby 21 november – 20 decemberbaby horoscoop boogschutter

Opgewekt
De Boogschutter-baby is een kind dat naar alle waarschijnlijkheid optimistisch van aard is. Elke nieuwe dag ziet het blijmoedig tegemoet en het zal dan ook meestal ’s ochtends opgewekt opstaan en daarmee wellicht het begin van de dag ook voor anderen aangenamer maken, zelfs voor degenen die een ochtendhumeur hebben.

Kennis en avontuur
De Boogschutter-baby heeft hoogstwaarschijnlijk een grote honger naar kennis. Als iets dit kind op het lijf geschreven staat, dan is het wel het willen begrijpen van het ‘hoe’ en het ‘waarom’ van alle dingen. Het laat zich daarbij niet door vanzelfsprekendheden tevreden stellen, maar wil het naadje van de kous weten.
Dit kind zal een avontuurlijke instelling hebben en graag actief bezig zijn. Het meest van al houdt het echter van plezier maken. Daarbij kan het hem niet gek genoeg zijn. Hoe gekker het wordt, hoe meer de Boogschutter-baby zal genieten van de spanning.

Oprecht
De Boogschutter-baby zal vaak oprecht zijn in zijn reacties naar anderen. Het geeft zijn mening zonder na te denken. Hoewel deze spontaniteit op zich een gezond iets is voor een kind, kunnen anderen hem soms wat tactloos vinden. De meeste mensen om hem heen kennen hem hier echter in en zullen hem hierom waarderen.

Alle horoscopen>>    Zwangerschapsforum>>

Dank je voor een like op:
Whatsapp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close

Vind je IkZwanger leuk? Laat het je vrienden weten :)

Whatsapp
Scroll naar top