baby horoscoop kreeft

Horoscoop Kreeft-baby 21 juni – 20 juli

Horoscoop Kreeft-baby 21 juni – 20 julibaby horoscoop kreeft

Gevoelig
De Kreeft-baby is een kind dat emotioneel betrokken van aard is. Het zal gevoelig zijn voor zijn omgeving en met name de sfeer in het gezin goed aanvoelen. Het zal ook op een gevoelsmatige manier leren en om die reden zeer veel gedrag kopi?ren. Dit doet het niet zozeer om na te apen, maar om te voelen hoe het voor die ander is en wat het er zelf mee zou kunnen.

Imiteert
Wat betreft dit imitatiegedrag lijkt de Kreeft-baby op een spiegel en zal het zijn opvoeders menigmaal versteld doen staan. Men ziet hem dan dingen doen of zeggen die van de opvoeders afkomstig zijn, maar waarvan deze zich niet eens zo bewust was. Het mooie hiervan is dat zij zichzelf op deze manier via hun kind beter leren kennen. Soms is het echter ook lastig. Men laat bijvoorbeeld per ongeluk iets vallen en zegt ‘shit’, en later hoort men het kind bij iets wat mislukt op dezelfde toon ook ‘shit’ zeggen…

Biedt een veilige omgeving!
Juist omdat het Kreeft-kind zo sterk be?nvloedbaar is door zijn directe omgeving, is het voor dit kind bijzonder belangrijk dat het in een veilige omgeving opgroeit. Mochten er tussen de opvoeders onderling spanningen zijn, dan is het zaak dit kind daarmee zo weinig mogelijk te belasten.

Alle horoscopen>>    Zwangerschapsforum>>

Dank je voor een like op:
Whatsapp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close

Vind je IkZwanger leuk? Laat het je vrienden weten :)

Whatsapp
Scroll naar top