Baby horoscoop maagd

Horoscoop Maagd-baby 21 augustus – 20 september

Horoscoop Maagd-baby 21 augustus – 20 septemberBaby horoscoop maagd

Gevoelig voor omgeving
De Maagd-baby is een kind dat heel precies van aard is. Het houdt ervan om de wereld om zich heen te ordenen. Met zijn scherpe blik zal het gevoelig zijn voor elk detail in zijn omgeving. Het voelt zich uitstekend thuis in de natuur en het heeft een natuurlijke aanleg voor alles wat gezond voor hem is.

Ordenen
Vaak weet de Maagd-baby van nature al een bepaalde netheid in zijn omgeving te cre?ren. Het zal graag friemelen aan voorwerpen om te bekijken of hij ze uit elkaar kan halen, om zo de afzonderlijke onderdelen te zien en te weten hoe iets in elkaar is gezet. Dit maakt dat dit kind hoogstwaarschijnlijk een bepaalde mate van technisch vernuft zal hebben.

Leergierig
Hoewel de Maagd-baby soms nerveus kan overkomen, verdwijnt dit wanneer het ergens aan kan werken. Het is leergierig en schuwt het niet om hard aan de slag te gaan. Met dit kind heeeft men een echte jonge onderzoeker in huis. Met een microscoop of een telescoop komt men al grotendeels tegemoet aan zijn honger naar kennis en de wens om te analyseren hoe de dingen in elkaar zitten.

Alle horoscopen>>    Zwangerschapsforum>>

Dank je voor een like op:
Whatsapp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close

Vind je IkZwanger leuk? Laat het je vrienden weten :)

Whatsapp
Scroll naar top