baby horoscoop stier

Horoscoop Stier-baby 21 april – 20 mei

Horoscoop Stier-baby 21 april – 20 meibaby horoscoop stier

Kind met uitstraling
De Stier-baby is een kind met een natuurlijke uitstraling. Het zal waarschijnlijk fysiek zijn ingesteld en de behoefte voelen om zijn omgeving te kunnen aanraken. Het zal belangrijk voor dit kind zijn dat de dingen om hem heen duidelijk zijn. Hier liggen meteen ook de aandachtspunten voor de ouders, wat betreft de indeling en inrichting van de thuisomgeving.

Genieter
De Stier-baby houdt van genieten en is rustig van aard. Dit wil echter niet zeggen dat er geen drift in dit kind zit. Het is alleen zo dat het niet snel uit het lood geslagen is. Als het eenmaal kwaad is, kan het ook echt door het lint gaan. Het kan dan behoorlijk wat tijd en moeite kosten om dit kind weer tot bedaren te brengen.

Creatief
Waarschijnlijk zal het Stier-kind gevoelig zijn voor ambachtelijke zaken en interesse tonen voor ‘schone’ zaken. Het kan daarom leuk zijn om het te stimuleren tot creatieve activiteiten zoals schilderen, beeldhouwen en dergelijke. Voorwaarde hierbij is echter wel dat het niet te iel, niet te verfijnd mag zijn.

Alle horoscopen>>    Zwangerschapsforum>>

Dank je voor een like op:
Whatsapp

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close

Vind je IkZwanger leuk? Laat het je vrienden weten :)

Whatsapp
Scroll naar top